winterbells



Sorry att jag är så dålig på att uppdatera men jag har verkligen aldrig tid. Direkt efter skolan jobbade jag sen så var jag och sjöng. Gick hem och åt sen gick jag ut med ludde, hampus och felicia för att åka madrass, hahaa så himla kul fattar inte ens varför!?
Nu blir det PLUGG! Hörs nog senare!

snön faller


- har klippt mig ikväll. Fick då ta farväl av mitt långa, fina hår... Jaja det är bara till att börja spara igen.

Det var himla trevligt ute med felicia, ludvig, daniel och karl. Vi var i en stor backe en bit från där bor och åkte på alla möjliga sätt (internskämt), nej men det var jätte kul och jag tänkte inte ens på att det var -20 grader (!?!).  Godnatt!

oops


- jag och lilla evelina i sommras

Har suttit och fixat med bloggen hela eftermiddagen men jag glömde att göra ett inlägg.. hahaah
Ikväll skulle jag egentligen ha dansat på en show men känner att jag inte orkar så jag går ut och umgås med mina fina vänner i kylan. Vi ska åka madrass m.m! PUUSSSS

cold


- varmchoklad och fotande har min kväll spenderats med

Som ni kanske ser så har jag gjort om lite på min design. Jag ville att det skulle vara vintrigare och juligare! hahaah. Hörs imorgon. Godnatt!

ljus-stöpningen



trixar och fixar

Jag ville bara berätta att jag håller på med en ny header och lite sånt. Har lite idéer om att det ska bli lite mer vinter aktigt! den kommer nog upp senare idag!

- det blir alla fall hejdå till denna!



mys

Godmorgon! Jag menar verkligen godmorgon.
När jag vaknade så sken solen in genom fönstret, sen kom mamma in med frukost på sängen till mig och nu har jag bara suttit och målat min tavla till bilden.
Senare så ska jag och brorsan iväg för att se harry potter (Y)! Men nu ska jag återgå till mitt målande och sen blir det till att tända första adventsljuset!

winter


Rush - Ferras

Kom precis hem från ljus-stöpningen. Det var himla trevligt. Har gjort det de senaste åren nu och det gör verkligen så att man känner att julen är på väg. Vi spelar Jul-musik och går runt och stöper. Bilder kommer imorgon, kameran dog.
Godnatt!

SHOPPING


Hej på er alla!
Kom nyss hem ifrån stan. Jag och mamma var där för att köpa julklappar till mig, haha (Y)! Det blir oftast så att jag vet i stort sätt precis vad jag ska få. Om det är kläder så måste jag ju prova dom, om det är någon sak så vill mamma att jag ska se så att det blir rätt osv.
Det kan ju låta lite tråkigt men jag brukar glömma och jag får ju såklart inte veta alla presenter!

Nu ska jag byta om sen bär det iväg. Ses senare!

snö, kyla och halka


- sitter här och dricker glögg som mamma hade fixat i ordning

Var hos evelina ikväll alla fall med hon caroline och nina. Vi åt glass, kollade på idol och kollade på film. Riktigt mysigt. Imorgon blir det stan med mamma och sen ska jag stöpa ljus. Nu pop-corn och film! Godnatt

slappt


T-shirt: outfitters nation
Collegetröja: Warp
Boyfriend Jeans: DCATE
(brorsans gamla)

true

Jag: Tycker du är jag är knäpp eller nåt?
Evelina: Jag tycker typ att du är cp.

Var på stan en snabbis efter skolan sen gick jag och evelina hem till henne. Vi pratade och fotade lite. Har nyss ätit och ska snart hitta på något med mina tjejer. Nu ska jag ta en outfit-bild sen drar jag på ica. Hörs senare ikväll. Det blir nog en tidig kväll ikväll, jag behöver min skönhets sömn. KISSES

kärlek


- Bara för att visa min uppskattning till er tjejer.

Vi har gått i genom både otroligt bra och hemskt dåliga saker men vad spelar det för roll, vi håller ihop vilket som! Vi ställer upp för varandra på ett sätt som jag aldrig trodde skulle kunna hända. Med förväntningar och tankar på livet när jag var yngre eller bara runt förra året så hade jag aldrig trott att jag någonsin skulle älska, beundra och uppskatta någon så mycket som jag gör för er.

Jag vet att vi inte är perfekta, vi bråkar och tjafsar titt som tätt, vi blir irriterade på varandra och ibland respekterar vi inte varandra alls. Men vad gör det. Jag älskar er! Över allt, i smärta och svek, glädje och lycka. Ni kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta, vill knappt att nian ska sluta, tänk alla lunch-raster som vi bara sitter där och diskuterar om allt och inget. Ni ska veta att jag stöttar er i alla beslut och val ni tar.

Jag vet att alla tjejer i denna stad säger "åh bästavän", "älskar dig världens bästa" och sedan hatar varandra efter ett halv år. Jag själv skulle aldrig säga att jag älskar någon om jag inte menade det. Innebörden i att älska kan man diskutera i timmar, men hur stark och djupt det än är så vet jag vad jag menar när jag säger det.
Jag älskar er.

update:
vafan tjejer vi får inte tappa kontakten!

I know

Sitter hos evelina nu och gör inte mycket alls. Jag uppdaterar bättre när jag kommer hem. Oj nu blev jag utkörd! tjarå

yessir


- bild från förra årets tjejträff

Nu är jag hemma igen. Först var det träning direkt efter det så drog jag iväg på tjejträff med en massa mysiga tjejer (tack för den fina kvällen). Det slutade nio sen skulle vi gå hem men fastnade på vägen..
Varför blir det alltd så att man pratar mest när man ska hem?

Imorgon blir det troligen outfit-bild, åh som ni har längtat!! eller? KRAMIS
PS. Imorgon kommer det ett vackert inlägg, det kan jag lova!

your love


- En liten bild på mig från i sommras

Vill vara brun igen!!
Hemma från skolan. Inga prov inga läxor, så skönt!
Nu ska jag kolla på tv och äta sen blir det träning igen..

Det blir ingen outfitbild. Har alldeles för tråkig kläder. Puss

sweet home


Kom nyss hem från dansen så här får ni en svettig bild på mig (pinsamt, nerå!). Ja men nu blir det till att dusch igen och jag har visst massa kläder på sängen så det blir ännu mer städa. Sen SOVA!

talking to my friend


- Från imorse.
Nu blev det så långt att ni inte kommer orka läsa det men jag lovar det är värt det!!!

Nu är jag äntligen hemma eller jag har varit det ett tag men aja.
Idag så var vi alla nior på gymnasie-friskolorna iställer för vanliga lektioner. Det var var så där. Jag är ganska säker på vad jag ska gå så det var inte så intressant. Efter skolan så jobbade jag och nu har jag bara städat.
Jag och mamma ska advents pynta nu för vi kommer inte att hinna det någon annan dag sen blir det träning kommer hem tio.
flippat TJARÅ!



COZY


Sitter och myser under en filt med mina dun-tofflor. Alla borde verkligen ha dessa så himla varma och sköna!

Desperate housewives slutade nyss och nu är det dags att se på Couger Town sen ska jag hoppa i säng.
GODNATT!

du lider


Jag är bäst på att uppdater, jag vet!
Har inte varit hemma på hela dagen. Först skola, sen jobba, sen sjunga och sist så har jag och några från klassen spelat in film till vårat SO arbeta fast det gick ju sådär.

Jag har precis sprungit sunt i hela lägenheten för att tända alla ljus och vrida upp elementen, det är så himla kallt! Nu ska jag ta en varm dusch (igen) sedan blir det en massa tv-tittande!
CIAO!

BEAUTIFUL, del 2


time for a shower

Hemma nu! Ska snart hoppa in i duschen och ta en lång varm dusch det behövs nu i vinter kylan. Sen blir det lite prov-läsning efter det så ska ni få den andra delen utav sundsvalls resan. Det blev ingen bild nu, ni får hålla er i cirka en timme. Kolla in igen ca. halv tio vet ja! tjarå

for today


Kofta: ginatricot
Tub-linne: H&M (gammalt)
Jeans: H&M

leaving


Är hemma från skolan nu. Ska snart göra i ordning lite mat och sätta mig framför tv:n. Ska iväg på dans kl 18.00 kommer hem igen halvåtta. Kom på nu att jag måste plugga NO, ojj! Det kommer snart upp dagens outfit här. Vi ses väl när jag kommer hem igen då! KRAM

åh kära kudde


Nu ska jag på dejt, så jag kommer inte att uppdatera något mer idag! PUSSS
Godnatt.

BEAUTIFUL, del 1


Ni får vara nöjda med dom här bilderna så länge.. kommer flera!

borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma, vi har haft det så himla bra fast tiden har bara runnit förbi och nu är det slut på helg, fucking shit!
Kommer snart upp lite bilder från resan så stay tuned!

here we go


- felicia och jag som osminkade ägg, över ett år sen.

Nu ska jag packa det sista sen skjutsar mamma mig till ica. Måste köpa godis till tåg resan!
Sedan hämtar evelina upp mig och vi åker till tågstationen, där caroline  och felicia ska vara.
Ni får ha det super bra när jag är borta. Hörs när jag kommer hem någon gång!
PUSSSS

IF YOU COULD

Orka bild!
Är hemma nu och det är dags för mig att krypa ner i sängen med en stor skål pop-corn och dricka för att kolla på pardise hotell.
Nina följde också med mig och evelina, vi drog hem till oskar där han och sebbe var. Spelade spel, kollade på bert och hade det väldigt trevligt! puss

HEADER

åh snygg header, paint vettu! men den får "duga" för nu...

hockey bitches


-En nyvaken men otroligt söt evelina på konfa-läger!

Min dag idag ser ut såhär, skola-jobba-äta-ut-sova!
Efter att jag har ätit så kommer evelina hit och då drar vi ut, festar loss, drar hem.
Så har min dag varit och så kommer den att bli.
Felica och caroline vann någon tävling så då fick dom ta med sig en vän var för att åka till sundsvall sova på hotell och kolla på hockey så imorgon kl 12 typ tar jag, evelina, caroline ocg felicia tåget dit. Vi kommer hem på söndag eftermiddag. Får se om jag orkar uppdatera imorgon innan vi åker. Om inte, ha det bra i helgen!
PUSS tjarååååå!

solvindochvatten


Tänkte bara säga att lite värme nu i kylan inte skulle vara helt fel...
Fast jag längtar som tusan till jul och vad är en jul utan snö!?

that's right


Ja! Nu funkar det att ladda upp bilder. Glad tjej över då!
Idag var det skola... Sen drog jag med evelina hem, vi snackade en massa tills hon skulle iväg och träna då drog jag hem (vi bor tio meter ifrån varandra, haha) och åt sedan stack jag iväg på ett jobbmöte! Nu ska jag var glad för jag har inga läxor!
tjarå.

welcome home

Det funkar fortfarande inte med bilderna, jag försöker allt jag kan!
Ska plugga lite NO till provet imorgon, sedan drar jag på träning. Kommer hem vid 22.00 kanske hörs då. Vem vet, inte du, vem vet, inte jag lalalala!

SKIT

Asså jag får DAMP!
Det går inte att ladda upp någon jävla bild så det är inte särskillt kul att blogga då, inte heller lika kul att läsa! Och det borde det ju vara vad är det annars för mening!?

flippat, tjarå! GE MIG JUL!!

I ALWAYS FIND SOMETHING WRONG

Jaha...
Var på skolan idag, som vanligt. Fast tjejerna i klassen fick faktiskt åka till ungdoms-mottagningen bara för att typ, det var ju roligare än skola alla fall!
Nu ska jag lägga mig på sängen och plugga lite sen så blir det Despetate housewives och Couger Town. Efter det är det nog dags att hoppa i säng, så får det bli!
Först ska jag hämta en stor skål med flingor och mjölk, min favorit mat(?) typ!

Ni skulle fått en bild men den ville inte ladda så tänk er en bild här!

Hej!

Tjatja!
tänkte att jag skulle starta en blogg, men får se hur det går!

RSS 2.0