love love love love love love love love love love love

Jag är här för att sprida kärlek. Det har varit ett par stressiga veckor på senaste men nu tror jag att det börjar lugna sig och det är jag glad för. Nu har jag mest nationella proven att se fram emot.
Nästa vecka alltså v.14 så är det vårkonsert med oss musikare på folketshus, välkomna! Det kommer att bli super kul och en skön vecka innan lovet.
Nu ska jag äta middag!

hej hej

Jag är nog ingen duktig bloggare.
Jag är nervös för jag och Annislinis ska vara med på musik direkt på fredag, aaaah. Det kommer nog gå bra men jag blir lite nojig.
Just nu har jag ett stort beslut att ta: Att duscha eller att inte duscha, det är frågan.

Kvinnodagen

Jag är hemma igen och märkte på dessa två bussresor att detta inte är min tur-dag. Synd... Borde kanske låsa in mig för dagen. Nej då.
Snart ska jag träna med mamma Maria. Jag saknar mig träningskompis Caroline förövrigt. Seeeee ya all när jag kommer hem!

bb

Jag är hos mormor och morfar så därför har jag inte bloggat nåt idag. Den här bilden ovanför har ni sett förut men det var nog så länge sen att ni inte ens kommer ihåg det.
Nu ska jag kolla på BB fast inte på teven eftersom att min mormor och morfar "knappt har 1:an" (mormors ord). Jag saknar och längtar efter sommar satt ni vet.

Två saker

En björn.
En oreda.

I am back right

Hej svejs! Jag är tillbaka. Har tagit en paus på sisådär två månader eftersom att det har varit så mycket annat att tänka på, skolan alltså. Vi får se om jag är tillbaka på heltid nu.
Jag har klippt mig idag och varit på stan med Eve. Tjarå!

RSS 2.0