kul hej

Väl hemma efter att ha sprungit på stan i timmar så får man sitta ensam vid matbordet då familjen redan hade ätit, utan mig.

Go'

Hej på er!
Jag har inget att berätta för er förutom att jag har blivit lite smått galen i Glee. Det är kul och dom är duktiga. Nu ska jag inte skriva något mer utan jag ska gå och duscha istället. Go' fortsättning!

Julklappar

Skulle inte klassa bilden som speciellt bra men här är mina julklappar:
Två filtar (en hårig, super mysigt), två halsdukar, en mössa, en jacka, en klänning, en tröja, touch vantar, fingerlösa vantar, underkläder, skor, datorfodral, datormus, mobilskal, muffinsmaskin, armband, nagellack, smink, sminkborste, deodorant, doftljus grej, USB-minne, rytm-ägg, skålar, kamera stativ, plus lite saker som inte är på bilden t ex presentkort, pengar, prenumeration på två tidninger och såklart godis!
Ni kommer nog får en närmare titt på en del av sakerna i framtiden.

Äggtoddy

Idag har varit en mysdag. Jag har lekt med mina julklappar och kollat på film. Nu sitter jag och mamma med varsin äggtoddy och kollar på ett av alla Glee-avsnitt som idag visas på tv 11. Hoppas att ni har det bra där ute i stugorna!

Julkläder

Mina julkläder bestod utav en klänning/H&M (fick förra julen) och leggings/H&M, svårare än så var det inte. Också lockade jag håret lite och gjorde en inbakad fläta på ena sidan!

So this is julafton

Ett himla bra slut på julkalendern och nu myser jag i soffan framför polarexpressen!

God Jul

God Jul alla kära läsare. Nu kollar jag på julkalenderns sista avsnitt. Hoppas att ni får en toppen dag!

Dan för dopparedan

Granen imorse och bilder då jag och min bror nyss var ute på promenad.
Jag tog mig iväg på stan så nu är sista paketet köpt och jag känner mig nöjd med alla julklappar i år. Nu ska vi packa ihop allt till imorgon då vi åker till mormor ooch morfar!

Stuck in the middle

Mamma slutar jobba nu och vi skulle då träffas på stan för att köpa julmat och julklappar men nu ringde mamma nyss och sa att alla bussar och all trafik står typ helt still. Så jag är fast hemma och mamma är fast på jobbet, det blir nog varken julmat eller julafton hos mormor och morfar i år då... Puss på er!

Konsert @ school

Hej och godmorgon!
Nu är jag klar och ska snart bege mig mot bussen för att åka till skolan. Imorse kollade jag julkalendern som jag faktiskt har följt hela december, det är super spännande. Ikväll ska jag till pappa och fira jul eftersom att jag är hos mamma på julafton och efter det ska jag troligen vara med mina bästisar. Vi hörs senare!

Hej mitt vinterland

Nu ska jag och min mamma fixa julskinkan inför julafton. Underbara, fantastiska, mysiga, roliga, härliga högtid jag gillar dig super duper mycket.

Lycka

Dagens kläder: Tröja/H&M och jeans/rut mfl.
Så här glad är jag för att det äntligen är lov, för att snön till slut har lagt sig och för att det är julafton om ca 2-3 dagar, nu börjar julkänslorna komma.
Även fast vi inte har några lektioner imorgon så ska jag åka till skolan för att kolla på julkonserten och ta farväl av mina vänner. Jag är lycklig!

Jul jul

Idag har jag gjort läxor och kollat på en julfilm som gick på teven. För en stund sedan kom jag hem från en julig gospel konsert och nu ska jag mysa i soffan med polkagris te!

Tack december

Några dagar under december som ni har missat. Traditionell adventsmiddag hos mig, tredje advent (och idag är det fjärde), julkortsfotografering och lucia. Ett par himla bra dagar!

Lucia

Det här är min vän Annalina och jag. Vi går estet musik så imorse var vi uppe klockan 04.00 för att åka till stora kyrkan och ha lucia konsert. Vi har haft tre konserter, nu är jag hemma, jag har sovit några timmar och snart ska jag tillbaka till kyrkan för ytterligare en konsert. Det är najs.

En vit jul

Nu är det mycket snö ute och det gillar jag. En vit jul.

Ey

Här är jag. Jag är kall. Jag är trött. Jag är törstig. Jag är dessutom dålig på att blogga men jag har helt enkelt ingen inspiration eller tid. Nu ska jag dricka vatten och Chai latte, mums. Puss!

Mekaniskt brasknaster

Medans dom som bor i hus sitter i värmen från den öppna spisen så sitter jag i kyla med en " öppen spis" på DVD och lyssnar på DVDns utvalda julmusik och dess mekaniska brasknaster.

Hat-kärlek

Jag känner en sån hat-kärlek till denna årstid. Det är konstant kallt och mörkt men däremot så är det otroligt mysigt med med tända ljus och att se på film i det kalla och mörka. Jag antar att man ska fokusera på det postiva.
Hörs senare yao!

Super cold

Hej på er!
Jag är väldigt mätt och det är fruktansvärt kallt. Klockan nio ska jag se på Desperate housewives (som jag tyvärr missat de senaste avsnittet av) men innan det börjar ska jag duscha och plugga. Så nu ska jag duscha, varmt och länge. Puss!!

Mumin-muggar

Jag fick en fråga om vart muggen i förra inlägget kom ifrån.
Hela min familj har alltid gillat mumin och en dag så fann jag och mamma dessa muggar inne på en inrednings-/köks-/porslins-butik och sedan dess har hon fått såna utav mig lite då och då.
Jag vet inte exakt vart jag köpte vilken mugg men de finns på alla möjliga inredningsbutiker, det finns t ex en jätte fin julmugg nu på Hamngatan 12.
Fråga efter mumin-muggar, dom kostar ca. 179 kr men det är väl lite olika från butik till butik!

Chai latte

JJag måste tipsa till alla som gillar Chai latte så finns denna på telogott för 79 kr. Den är verkligen super god!

Fuck

Här är några bilder från våran bakdag igår!
Idag har jag varit på Jamtli julmarknad, det var mysigt fast inte som det brukar pga vädret... Denna kväll så ska jag duscha, äta och plugga. Tjoooo!

Bakarn

Mormor, morfar och mammas moster är här för idag ska vi ha våran årliga julbakningsdag! Hörs hej!

Varje liten del

Jag gillar verkligen julmusik, speciellt med Peter Jöback.

RSS 2.0