Without them you feel like nothing


We found love - Rihanna
Videon gör låten!

Allt jag behöver

Här är några bilder som jag inte har visat:
Lördag förra veckan då Felicia sov hos mig!


Fikade med Annalina på Pause i onsdag!


Och igår så hade jag och Evelina en spa-kväll!
Ett par härliga stunder med några utav mina fina vänner är vad som visas på dessa bilder. Puss på er!

Happy halloween


Som alla troligen vet så är det Halloween denna helg. Så igår var jag och några vänner ute på äventyr och ikväll kör vi nog igen. Lovet har ju äntligen kommit så man kan ju passa på att fira. Men jag hör av mig senare för planerna är ännu inte hackade i sten. Puss på er!

wiiho

Ready, set, go!

on the bus

On my way to school...

Pause

Vi tar en pause!

Jag vet allt om dig


- Så här cool är jag en dag som denna...

Till att börja med: Jag har vän som heter Simon och alla de 6 tidigare inläggen är hans ord, bara så att alla vet.
Idag slutade skolan tidigt för en gångs skull. Så nu ska jag träna på min sångläxa istället, wihoo. Ikväll så ska jag och Annalina på konsert på Tingshuset men vi hörs innan det skulle jag tro. Puss!

Penis<3

PENNNNIIIIS<3

dejta mig!!

ring mig eller hör av er för fan!!! längtar!!!!
( I )
( . )l  l( . )
l   l
(  )(  )   <3333333333333333 BK<3333

GREEEJK!

åååååH penis-saft!!! MMMM!!!!!<33<3<3<3<3

NMMMMMMMMM!!!!

ÅÅÅÅÅh<3 grek-snopp!<3
ring mig om ni har en!!!

snooop!

åååå gud va skönt!!!

bög<333

jag gillar snoooooppppp<3
specielltr håriga!!!!
/Maja Ö

The most beautiful


- En himla glad bild på mig och Felicia från älskade Edsåsdalen!

Hej på er!
Efter skolan (som idag slutade 17.00) så åkte jag till Felicia som var på gymmet. Gymmade lite med henne och sen gick jag och mamma på ett spinningpass. Nu ska jag äta "middag". Vi hörs!

Du är nog den


Hallå hallå!
Ikväll har jag inte gjort mycket alls bara duschat och pratat med Felicia.  Nu ska jag snart gå och lägga mig men först ska jag planera morgondagens kläder, vilket jag ofta tänker att jag ska göra men imorgon bitti står jag ändå som ett frågetecken. Godnatt!

På mammas jobb får man fika

Sitter och väntar på att mamma ska sluta jobbet...

Slutet för oss


Hej på er!
Nu har jag varit på en ungdomsmässa som vi unga konfirmandledare hade fixat. Det var mysigt det.
Har egentligen matte att göra tills imorgon men nu orkar jag inte göra det. Istället ska jag sitta med datorn en stund, lyssna på musik och kolla på gossip girl. Vi hörs imorgon!

Felllli


- Jag tycker alla fall att vi är söta!

Felicia sov hos mig i natt men nu har sprungit hem till sig. Om en halvtimme ska vi befinna oss på nya destinationer så nu ska jag göra mig klar! Puss på dig!

So flux


Hej på er! Idag har det inte hänt mycket hos mig. Klev upp imorse för att jobba och efter det har jag inte gjort något annat än att duscha. Nu tänkte jag fixa mina naglar och kolla på Gossip Girl! Vi hörs senare!

Nu är det mat! sa mamma


Hello! Idag är det underbara fredag. Jag är glad.
Snart ska jag äta sedan drar jag iväg med mina vänner på äventyr. Imorgon ska jag jobba så det blir inte en för sen kväll ikväll fast det vet man ju aldrig. Vi hörs imorgon. Have a nice weekend!

Friday outfit


Idag har jag på mig, en gammal skjorta från jag vet inte var, jeans från Zoul och halsduk från Åhlens.

Cute


- Visst är vi söta!

Jag är bäst på ursäkter så här får ni en till: Det är alldeles för mycket läxor och för mycket annat som behöver göras på dagarna så jag hinner inte med att sitta med datorn. Det är inte bara bloggen jag inte hinner med, jag hinner inte heller med facebook, andra bloggar eller ny musik.
Nu ska återgå till mina läxor bara så ni vet. Puss hej!

L Ä X O R

Har undvikt läxorna ett tag nu men nu måste jag verkligen ta tag i det, så nu vet ni vart ni har mig. Puss!

Godnatt


- En liten Evelina!

Idag tog jag och Evelina oss en promenad ner till Friskis&svettis för att träna. Det känns bra att ha tränat och gjort sig fräsch inför en ny vecka. Nu ska jag bädda ner mig i min säng och sova. Godnatt!

Lördag



I en osminkad och svart version av mig själv så har jag idag sprungit runt i dessa kläder. Ett par höga svart lite pösiga jeans, en svart polotröja och ett flätat skärp.
Update: Vi håller på att göra om i vardagsrummet därför står det en fåtölj på balkongen.

"Torsdag"


Hej på er! Nu är det helg och det känns helt underbart. Jag har egentligen inget att skriva därför får ni "outfit-bilder" från i torsdags. Nu ska jag göra något nyttigt av den här dagen. Puss och kram!

tingi

Sitter på tingshuset med Annalina. Vi dricker varm choklad och bara myser!!!!!!!!!

50-talet


Jag försöker att bli inspirerad av allt som har med 50-talet att göra har nämligen fått det i uppgift från skolan!

Fjärrutlösare


Ni vet den där lilla grejen som jag ofta håller i handen när jag tar mina bilder (fjärrutlösaren). Ni vet ju också att den nu har varit borta i flera månader. Men idag när jag skulle klä på mig så tog jag på mig dom där röda shortsen som jag har på en av dessa bilderna och då, i fickan på shortsen fann jag den!

Åh, jag blev så lycklig. Bara ren lycka! Här har ni därför bilder från min tid med min fjärrutlösare. Från den första bilden som togs med den (Julafton 2010) till några nyare bilder från i våras innan den försvann!

Eating

Har varit på friskis med mamsen, nu ska det ätas middag och sen ska jag kolla på gossip girl! Kul va? Hoppas att alla har haft en fin start på veckan!

Färdig

Läxorna och städandet är nu klart så nu blir det till att slappa hela kvällen lång! Puss på er mina fina blogg-läsare!

Snö?


Vadå snöar? Ja visst kan det göra det men inte hos mig alla fall...
Skickade äntligen iväg en uppsats som egentligen skulle varit inne i onsdags, men nu så! Nu är det bara städandet av mitt rum kvar och sen så kan jag dricka te i soffan resten av denna söndag! Happy sunday!

myspys

Myspys kväll!

Little me


Jag kom precis hem från jobbet (jag jobbar med barn så här ni en bild på mig när jag var mindre alla fall). Det känns bra att när jag kommer hem efter jobbet så är jag typ fortfarande den enda som är vaken... Men men vem behöver sömn liksom.

Nu ska jag äta och tänka igenom kvällens olika planer. Om man bara kunde vara på flera ställen samtidigt så skulle allting vara så mycket enklare. Puss på er!

Guldlock


Hej på er! Jag är frusen och trött. Och dessutom så har jag ingenting att göra. Jag borde städa för snart kommer Caroline men jag orkar inte så hon får leva i skiten som jag lever i varje dag! Lycko henne. Nu ska jag nog spela lite piano. Hejdå!

Evelina kom över till mig


Sitter hemma ensam och håller tummarna för att Evsan ska dyka här upp med ett glatt humör! Inget bestämt men man kan ju alltid hoppas...

Food


Kom hem från skolan för ett tag sedan så nu sitter jag här och hungrar! Kommer nog att hungra ihjäl...
Kollade genom min bilder och då hittade jag dessa matbilder som jag nyligen har tagit.

Först från när jag och vänner var på kinaresturang och sen från när jag och mamma gjorde pizza hemma! Skulle inte direkt tacka nej till någat av detta just nu. Puss på er!

Bad meets evil - Lighers ft. Bruno Mars


- Jag gillar verkligen mixen mellan dessa olika musikstilar!

Sick little lady


Som jag skrev så blev jag bara mer sjuk efter helgen och bestämde mig därför för att stanna hemma idag. Vilket var bra för nu har jag fått läxor gjorda och bilder tagna. Detta har varit en välbehövlig extra söndag!
Imorgon åker jag tillbaka till vardagen och skolan. Men nu ska jag dricka te och kolla på film! Puss på er alla!

Fräsch osv

Efter två dagar och en natt med 30 energifulla och stökiga 97- och 98or är jag nu både trött och mer förkyld än innan. Ut över det så har jag uppsatser att skriva och en massa sömn att ta igen tills imorgon men dessa två går inte att kombinera så läxor först sova sen. Jag orkar inte så tieep kill mii... Hoppas att ni är lite gladare än mig!

Ormis


- Jag är ganska nöjd med min nya lilla orm (dålig mobilbild)!

Som Caroline skrev så har vi varit hos Maja O ikväll, det var mycket trevligt! Däremot så skrev Caroline också att jag hade sex tår på ena foten fast nej det har jag INTE. Nu ska jag sova, puss och kram!

RSS 2.0