And I am starting today

Det finns så mycket fina, smarta, sorgliga, tänkvärda och sanna meningar av olika slag.

gullmaja

Fy vad söt jag är!

Butter

Denna kväll kända jag för att göra något så jag gjorde något. Jag rörde ihop lite ingredienser och resultatet blev smörkola, mums. Puss på er!

Light

Eftersom att det är väldigt mörkt när jag kommer hem så blir det inga bra bilder. Så ni får nöja er med en bild på första adventsljuset.
Skolan är igång igen men det är inte många veckor kvar till jullovet! Just nu skulle det vara himla trevligt om min mamma kunde komma så att jag får lite mat. Jag ska ringa och fråga vart hon befinner sig!

Ave Maria

Dagar som denna är de dagar då man kan se ut precis som man vill och bara ta det lugnt utan att känna sig rastlös. Därför sitter jag nu oduschad, osminkad och lyssnar på julmusik. Njuter är vad jag gör.

Första advent

Så här ser det just nu ut utanför mitt fönster. Det är första advent och snön faller äntligen. Detta var en lycka att vakna upp till. Fy så bra det kännas ibland. Puss på er!

Two of four

Har spenderat denna kväll med några favoriter. Vi har kollat på film, pratat och myst. Såna här kvällar är de kvällarna som jag gillar bäst. Nu ska jag somna till någon mysig film!

Happy girl

En bild på mig i bilen med en lagad dator. En sak som jag inte har berättat för er är att jag har en ny dator men tyvärr så funkade inte den extakt rätt  därför lämnade vi in den idag så nu är den fixad och som ny igen.
Nu har jag beslutångest för hur min kväll ska se ut... Puss!

Random

Några noga utvalda utav många smarta "relationship rules"... Alla borde gå in
på mystandards.tumblr.com och läsa flera!

HEEELGG

Äntligen helg! Åh vad länge jag ska sova imorgon. Skolan kör slut på mig. Nu har jag precis ätit middag och ska göra mig redo för kvällen. Hörs hej!

Inge snö :((((((((

Jag och världens bästa mamma adventspyntar här hemma. Det blir himla mysigt med allt rött och alla ljus, synd bara att snön aldrig vill komma. Tänk en jul utan snö... Nu ska vi fortsätta, pussilipuss!

Provdagar dom bästa är

Fyra prov/redovisningar är nu klara för denna vecka och det har bara gått två dagar. Imorgon är det öppet hus på skolan, vilket jag ser fram emot, ni får gärna hälsa på mig. Nu ska jag slappa. Puss!

Jule känslor

Glögg, en clementin, pepparkakor och en gammal julkalender får härmed avsluta min dag som bestått utav skola, spinning och lite kvalitetstid med bästa Evelina. Puss på er!

Wiiiiiiii

Glad som få och nu drar jag.

Kom in


Så här ser jag ut idag med jeans från Rut mfl, polotröja från H&M och väst från BON'A PARTE. Snart ska jag iväg på olika möten lite här och där men först ska jag äta.

stupid

Dessa tre första dagar av denna vecka så har jag ensembleturné med skolan så när jag kommer hem på kvällarna är jag både extremt trött och upptagen med läxor, bara så ni vet... Vi hörs!

Maria

Har pluggat lite matte så nu förtjänar jag att ta det lugnt, en ansiktsmask och en tidning får hjälpa mig med det!

Finns hos oss


Hej på er. Idag har jag inget att berätta om eftersom att jag inte gör något alls. Fast senare idag ska jag färga håret så att den nedrarns utväxten försvinner. Ni får nog en bild med resultat sen, wiihoo. Hejdå!

Day


Några dåliga bilder på lite som hänt under veckan.

City


Igår var det dimmigt hela dagen och imorse vaknade jag upp till att solen sken men ingen snö. Idag så ska jag och min mamma gå på stan så nu måste jag börja göra mig redo! Puss hej!

Kalla 11.11.11


Så klart blev det en och annan ego-bild när jag var ute och tog bilderna på frosten idag, hehe.
Mina fina vänner har varit här ikväll och nu gick precis dom sista här ifrån . Vi bakade kladdkaka och myste bara. Nu ska jag sova och imorgon ska jag ta en extra lång sovmorgon!

Frost


Välkommen älskade (läs hatade) kyla hoppas att du tar med dig snö i mängder.

So many


Detta är jag denna dag. Jag fastnade absolut inte på kort och att vara blek är mitt nya jag. Idag är det också kallare än det varit tidigare fast det är jag glad för (snön kommer nog snart!!!). Det är 11.11.11 idag, inte för att jag ens hade lagt märke till det men däremot hade alla på facebook gjort det! Hörs, yao!

aha



Meee


Här är jag. Har varit lite frånvarande på sistone men nu så.
Något som jag tycker är tråkigt är att det alltid är mörkt när jag kommer hem och då blir det inte bra bilder. Jag tycker också att det är tråkigt att det inte har börjat snöa än.
Däremot tycker jag att det är kul att jag snart ska dra iväg på "återträff" med gänget som jag åkte till kroatien med i sommras. Vi ska äta middag m.m. Pussilipuss!

Here I am

Himlen är alltid fin så här års. Därför får det bli lite himlabilder i brist på annat. Det är mycket skola nu (och speciellt för moi som ligger efter lite..) så det är svårt att få allt i vardagen att gå ihop men jag kämpar på, det är ju bara ca 6 veckor till jullovet!
Nu ska jag gå till min säng och lägga mig i den!

Happy bitch


Med en bild från fonduekvällen på en osminkad jag så säger jag nu godnatt. Jag vill också meddela att imorgon har jag värsta sovmorgonen, inte för att skryta eller så. Godnatt med er, hoppas att ni går och lägger er med ett leende precis som jag!

Kläder



Det som jag och mamma köpte till mig i fredags:
Klänning/H&M
Blus/Indiska
Pannband/Indiska

Känner du


Så här såg himlen och jag ut denna måndag-morgon. Skolan är igång igen och det startades med prov som (jag tror) gick bra.
Nu ska jag fixa middagen sen ska jag försöka att få lite plugg gjort, det är skola både dagar och kvällar som gäller. Hörs snart!

Esmus11a


Jag har saknat min fina klass men imorgon får jag äntligen träffa dom. Däremot tillkommer ju lite tråkigare saker med att skolan börjar också t ex att jag har NO prov imorgon, redovisning på tisdag osv.
Nu ska jag alla fall gå och lägga mig. Puss puss!

Cool man


Ganska tufft tycker jag!

bio.

Vi är på bio

Chokladfondue


För några dagar sedan så var jag hos Caroline och där bjöds det på chokladfondue (eller bjöds och bjöds..) har inte haft tid att lägga ut bilderna så ni får dom nu. Vi var himla glada!

:)


Nu var fallet så att jag tänkte blogga och lägga in en fin bild men tyvärr så hade jag ingen fin bild så det fick bli en ful bild istället!
Blogga ska jag däremot göra alla fall. Imorse klev jag upp tidigt för att jobba och nu så har jag precis sminkat mig osv för jag och mina bästisar ska åka in till stan för att fika och mysa denna soliga dag!

Jag fick en fråga i mitt förra inlägg om det enda jag gjorde var att kolla på Gossip girl och om jag ska vara ärlig så kollar jag alla fall på det hela tiden när jag är hemma, wiiihoo! TJARÅÅÅ

trogna

Har huvudvärk så vad passar bättre än nudlar och gossip girl? Ingenting. Ikväll ska jag dessutom somna tidigt har jag bestämt! Är en dålig bloggare nu, förlåt...

Dear santa


Jag kan inte låta bli att längta till december, årets helt klart bästa månad. Advent, julmusik, julklapps-letande, lucia och jul. Dessutom är alla hus och gator täckta skimrande snö och i varje hus står det ljusstakar i fönstren.

Tänk bara när det är första advent och jag kan börja julpynta, börja använda alla röda och mysiga kläder som jag sparat lite på bara för att det ska kännas speciellt när julen äntligen kommer, när jag hittar den perfekta julklänningen som jag lägger undan och berättar att jag vill ha den för mamma som svarar något i stilen "du kan ju alltid hoppas" med glimten i ögat och när man stressar de där sista dagarna innan jul för att hitta alla de perfekta julklapparna.

Det kanske är lite för tidigt men ja jag har faktiskt börjat lyssna på några fina jul-låter och jag har faktiskt börjat med min önskelista. Ibland får man faktiskt vara lite extra töntig och när det gäller jul så är jag det. Nu ska jag kolla på julklappar till mina nära och kära!

I ♥ Chuck Bass


Nu är jag äntligen hemma efter att först ätit lunch med Julia och Caroline, sen sprungit på stan i timmar och sedan åkte vi direkt till Ås för att äta middag osv. Nu ska jag ta en kopp te och kolla på yttligare några avsnitt utav Gossip girl. Puss puss!

RSS 2.0