Europa-resan del 2


- Här får ni fler bilder från resan!

Nu stann ma


- Det blev många liknade bilder här...

Nu har jag troligtvis precis anlänt till Vålådalen där vi kommer att bo över helgen! Så mycket mer än det lär nog inte ha hänt! See you tomorrow some time!

Ciao


- Så här ser jag ut idag. Ponchon är ny från ginatricot!

Hej på er!
Nu är allt packat och jag är redo för att börja gå mot ICA där bussen hämtar oss! Det kommer att komma upp tidsinställda inlägg och kanske något mobilbloggande också för den delen! Vi hörs , puss!

Hey girls


Imorgon, som sagt, åker vi tre iväg på en utbildnings-helg! Jag vet att vi kommer att ha hur kul som helst (det har vi alltid) fast egentligen hade det varit skönt med en hemma helg, efter två veckor i tält.

Packningen blev alla fall precis klar och imorgon innan bussen går blir det godis-köpande sen är jag helt redo! Detta kommer att bli bra de! Puss på er!

Mobilen

Springer i mellan att packa och kolla på film... Jag åker på konfrimandledarläger imorgon. Men jag har jag ingen aning om vad jag ska ha med mig! Jag får nog grubbla vidare på det. Puss hej!

Europa-resan del 1


- Här får ni lite bilder från den fantastiska resan som jag och mina vänner har varit iväg på! Det är dåliga bilder tagna med en vanlig kompaktkamera men det är alla fall bilder!

Girls


- Förlåt mig, jag ska fixa bilder...

Girls, a movie and some candy! That's the shit man...
Nu ska jag alla fall kolla på sex and the city! Puss på er alla mina små blogg-läsare!

Maddi Jane - Secrets


- Hon är så duktig denna lilla tjejen fast nu är hon väl inte så liten längre...

Stada

Hej!
Nu ska jag åka in till stan för att fixa och köpa lite grejer. Ni får se när jag kommer hem! See you all later!

What to do


- En vacker bild på en vacker tjej...

Tränat, duschat och ätit. Nu ska jag lägga mig och se på film för att göra denna dag så bra som möjligt!

Och bara så att ni vet så ska jag renovera bloggen igen men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det så detta kan ju ta ett tag men som det ser ut nu ska det alla fall inte gör (hoppas jag)! Ma höres!

Träna bör man annars dör man


Hallå på er!
Min dag har varit enformig. TV, dator och mat. Men nu är tränings-kläderna på och jag och mamma ska börja röra oss mot Friskis och Svettis för ett litet gympa-pass! PUSS

Sommarens soliga dagar



- Bilder från semester-trippen som jag åkte på innan Yran, först var på västkusten hos pappas vänner och sedan åkte vi till faster i Bålsta!

Sweet home


- I AM HOME!!

Efter två underbara veckor med underbara vänner på en resa genom hela sju av Europas länder så är jag nu hemma och ska jag vara ärlig så känns det jäkligt skönt, trots att vi haft det himla bra!
Ni ska få bilder och texter som denna resa men just nu vill jag inget hellre än att lägga mig i min egen säng och kolla på film! Vi hörs imorgon. PUSS


packat och klart

Nu är väskan packad och jag börjar känna mig riktigt redo för min resa genom Europa med fina vänner som börjar imorgon, ni och jag kommer däremot inte att höras för ens två veckor... Men jag har med mig kamera så ni får bilder när jag kommer hem. Puss på er!

RSS 2.0