Valborg

Goddag!
Idag är det valborg och jag ska grilla med mina girls om en halvtimme. Senare så åker vi mot nya destinationer. Jag ska ha en rolig kväll kan jag lova. Hoppas att ni också kommer att ha det. "Vi ses i dimman" som endel där ute skulle ha skrivit men inte jag för jag tycker att det är fjantigt. POK!

Mums

Godaste brödet, chai latte, och lillyoga (som mormor kallar det) blir ett perfekt avslut på en påfrestande dag. En ny vecka på min "kära" skola och började med ett mega långt natur prov som gav mig skrivkramp. Nu har jag pluggat och duschat, jag förtjänar att ta det lugnt. Hoppas att ni har det bra!
Ps. Jag har räknat hur många skoldagar jag som jag har kvar och det visades sig bli typ 30 dagar, nice. Fan vad jag ska chilla på sommarlovet. Och jobba.

The hunger games

Alla som har sett den säger att den är bra. Ikväll så ska jag göra mitt utlåtande. Min bror Simon och jag ska nämligen på bio ikväll för att avsluta det här lovet. Puss!

Alla fall

Övningskör! Typ...

Hälsodag 2

Idag blev det en till hälsodag med sallad och en lång promenad men nyttigheterna kommer nog inte hålla i sig hela dagen, känner nämligen ett sug efter cream cheese chips (jag dör vad gott)!
Nu är det middag på g. Puss!

Sista dagen

En kär vän kom över till mig och vi fixade ihop en tonfisksallad. Med samma kära vän ska jag ta en promenad in till stan. Man måste ta vara på sista dagen av detta underbart sköna lov. Vi hörs senare!

Siljeåsen

Under påskdagarna har jag och min vän Caroline varit i min stuga. Vi har kört skoter, solat, chillat, ätit massa dumle, gjort kolbullar och grillat korv. Vi har haft det super bra!

Hälsodag

En nyttig frukost bestående av havregrynsgröt startade min dag. Dagen fortsatte med en promenad till tandläkaren där jag bara fick bra besked. Promenerade tillbaka, kollade på film med bror min och nu ska jag byta om inför träning. Vi hörs snart igen!

RSS 2.0